Pelan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Adakah anda masih mencari pelan Takaful untuk diri sendiri? Pasangan? Anak-anak? Keluarga?

Pelan Perlindungan

IKHLAS Value Term Takaful

Kehidupan ini dipenuhi dengan pelbagai peristiwa. Ia bergantung kepada cara kita memanfaatkannya. IKHLAS VALUE TERM TAKAFUL adalah pelan Takaful keluarga dengan Sumbangan Takaful secara berkala yang menawarkan perlindungan Takaful yang tinggi pada kadar berpatutan, di samping membolehkan Orang Yang Dilindungi menikmati setiap saat dengan yang tersayang. Alami ketenangan fikiran serta menikmati kehidupan sepenuhnya dengan IKHLAS VALUE TERM TAKAFUL.

Brosur

Bahasa Inggeris | Bahasa Melayu

IKHLAS Preferred Term Takaful

Kehidupan ini dipenuhi dengan pelbagai peristiwa. Ia bergantung kepada cara kita memanfaatkannya. IKHLAS PREFERRED TERM TAKAFUL adalah pelan Takaful keluarga dengan Sumbangan Takaful secara berkala yang menawarkan perlindungan yang diperlukan yang akan membantu Orang Yang Dilindungi bersedia untuk ketidakpastian. Alami ketenangan minda serta pengertian kehidupan yang sejati dengan IKHLAS PREFERRED TERM TAKAFUL.

Brosur

Bahasa Inggeris | Bahasa Melayu

Pelan Simpanan

IKHLAS Savings Prime Takaful

Ini adalah pelan unggul yang menyediakan dana simpanan dan turut menawarkan perlindungan Takaful. Pelan ini memberi perlindungan ke atas Peserta Takaful terhadap kematian atau keilatan kekal dan menyeluruh sehingga Sijil Takaful matang.

Brosur

Bahasa Inggeris | Bahasa Melayu

IKHLAS Wanita Elegance Takaful

Pelan ini direka khas untuk memberi perlindungan ke atas Peserta Takaful terhadap kematian, keilatan kekal dan menyeluruh, kanser khusus bagi wanita, dan pelbagai penyakit berkaitan wanita sehingga Sijil Takaful matang.

Terdapat 2 jenis pelan di bawah IKHLAS Wanita Elegance Takaful, iaitu:

a) IKHLAS Wanita Elegance Takaful dengan Manfaat Kehamilan
b) IKHLAS Wanita Elegance Takaful tanpa Manfaat Kehamilan

Brosur

Bahasa Inggeris | Bahasa Melayu

Pelan Berkaitan Pelaburan

IKHLASlink Secure Takaful

IKHLASlink Secure Takaful ialah pelan Takaful komprehensif yang berkaitan pelaburan di mana Sumbangan Takaful adalah berkala yang menggabungkan yang terbaik dari kedua-dua perlindungan dan pelaburan. Pelan ini menawarkan pakej holistik dengan rider-rider pilihan yang melindungi bidang kesihatan utama yang antaranya seperti penyakit kritikal, kemalangan peribadi, kemasukan ke hospital dan manfaat pembedahan. Selain itu, anda hanya perlu menyertai pada satu jumlah Sumbangan Takaful bagi menikmati pakej ini secara menyeluruh.

Brosur

Bahasa Inggeris | Bahasa Melayu

IKHLAS Capital Investment-Linked Takaful Plus

Pelan ini adalah pelan berkaitan pelaburan dengan sumbangan tunggal yang menyediakan peluang untuk memaksimakan pulangan pelaburan anda dan pada masa yang sama, menikmati perlindungan takaful. Anda boleh bermula dengan sumbangan tunggal sekali gus dan penambahan pelaburan pada bila–bila masa bagi merebut peluang untuk mendapatkan pulangan yang lebih tinggi.

Brosur

Bahasa Inggeris | Bahasa Melayu

IKHLAS Premier Investment-Linked Takaful Plus

Ia adalah pelan berkaitan pelaburan di mana sumbangan adalah berkala yang menawarkan dua dalam satu manfaat; iaitu perlindungan takaful komprehensif terhadap kejadian tidak dijangka dan potensi pertumbuhan pelaburan jangka panjang pada masa yang sama Ianya adalah pelan ideal yang memberi perlindungan kekayaan dan memenuhi keperluan mengumpul kekayaan pada masa yang sama.

Brosur

Bahasa Inggeris | Bahasa Melayu

Pelan Pendidikan

IKHLAS Education Takaful Plus

Pelan ini direka khas untuk kanak-kanak berumur semasa kemasukan di antara tiga puluh (30) hari hingga dua belas (12) tahun, di mana ianya memberi perlindungan ke atas kematian atau Keilatan Kekal dan Menyeluruh (TPD) ke atas Peserta Takaful sebelum Sijil Takaful matang.

Brosur

Bahasa Inggeris | Bahasa Melayu

Sumber: http://www.takaful-ikhlas.com.my/

aizuddintakaful.wordpress.com.jpg

aizuddintakaful-wordpress-com

Adakah anda telah merancang perlindungan Takaful untuk diri sendiri? Pasangan? Anak-anak? Keluarga?

Untuk keterangan lanjut & temujanji, sila hubungi:

Muhammad Aizuddin

Perunding Takaful

Zul Hijrah Resources

Emel: aizuddintakaful@gmail.com

H/P: 019-548 1304

Alamat: 11A-2, Bangunan Wakaf Setee Aishah, Taman Wakaf Setee Aishah, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang

Sekian, Wassalam

Muhammad Aizuddin Azmi

Promote Your Page Too

Advertisements